11 dolog, amit csak a pitbullos gazdik értenek meg igazán

hirdetés


11 dolog, amit csak a pitbullos gazdik értenek meg igazán

1. A közhiedelem ellenére, miszerint a pitbull a létező legerőszakosabb és legvérengzőbb kutyafajta, valójában az egyik leghűségesebb kutyus, aki egy életen át képes feltétlenül szeretni a gazdáját.

564

2. Meglepően kevés pénzből kijön a tartásuk, mivel nagyon szívósak és szinte semmilyen betegséget nem kapnak el életük során.

5685

 

3. Bár izmos testfelépítésük nem ezt sugallná, egyszerűen imádnak bújni és a lehető legközelebb ülni hozzád a kanapén.

34

4. Néha talán túl közel is. :)

235

5. Azért valld be, mikor új helyre költöztök, a házi néninek valószínűleg azt mondod, hogy keverék kutyusod van, hogy szegényt ne törje ki a frász.

547

6. Ne vegyél/fogadj örökbe pitbullt, ha nem akarsz ÁLLANDÓAN nyalogatva lenni.

6575

7. Említettem már, hogy folyton mosolyog? És hogy ez az egyik legédesebb dolog a világon?

233

8. És hogy időről időre hatalmas ölelésekkel is megörvendeztet?

123

9. Ugyancsak a sztereotípiákat meghazudtolva, a pitbull borzalmas házőrző, mivel hajlamos a legádázabb betörőt is végignyalni és megpróbálni játékra bírni.

234

10. Mindig tudja, mikor kell bevetni a “bociszemeket”. Ekkor tutira nem tudsz neki ellenállni és mindig megússza a csínytevéseket.

4336

11. Ha egyszer már volt pitbullod, soha nem akarsz majd másik fajta kutyát.

556

 

hirdetés


Posztok
Random Idézet
Írni sokféleképpen lehet. Van, aki egy szobában ül és ír, nem csinál semmi mást. Ezek boldogok. (...) Aztán vannak, akik úgy forgatják a tollat, mint a tőrt és kardot, vérrel írnak. (...) Ezek az írók, akiknek az írás csak eszköz, mert meg akarják változtatni a világot, ezek a boldogtalan írók, akik hatalmasok, mert van szellemük és erejük, de nincs bennük csend és áhítat, s ezért boldogtalanok. Ezek, akik le tudnak döfni egy szóval egy királyt, vagy a világrendet, de nem tudják kifejezni azt, ami az élet titkosabb értelme, az elragadtatást, hogy itt élünk a földön, a boldogságot, hogy nem vagyunk egyedül.
Márai Sándor