11 dolog, amit csak a pitbullos gazdik értenek meg igazán

hirdetés


11 dolog, amit csak a pitbullos gazdik értenek meg igazán

1. A közhiedelem ellenére, miszerint a pitbull a létező legerőszakosabb és legvérengzőbb kutyafajta, valójában az egyik leghűségesebb kutyus, aki egy életen át képes feltétlenül szeretni a gazdáját.

564

2. Meglepően kevés pénzből kijön a tartásuk, mivel nagyon szívósak és szinte semmilyen betegséget nem kapnak el életük során.

5685

 

3. Bár izmos testfelépítésük nem ezt sugallná, egyszerűen imádnak bújni és a lehető legközelebb ülni hozzád a kanapén.

34

4. Néha talán túl közel is. :)

235

5. Azért valld be, mikor új helyre költöztök, a házi néninek valószínűleg azt mondod, hogy keverék kutyusod van, hogy szegényt ne törje ki a frász.

547

6. Ne vegyél/fogadj örökbe pitbullt, ha nem akarsz ÁLLANDÓAN nyalogatva lenni.

6575

7. Említettem már, hogy folyton mosolyog? És hogy ez az egyik legédesebb dolog a világon?

233

8. És hogy időről időre hatalmas ölelésekkel is megörvendeztet?

123

9. Ugyancsak a sztereotípiákat meghazudtolva, a pitbull borzalmas házőrző, mivel hajlamos a legádázabb betörőt is végignyalni és megpróbálni játékra bírni.

234

10. Mindig tudja, mikor kell bevetni a “bociszemeket”. Ekkor tutira nem tudsz neki ellenállni és mindig megússza a csínytevéseket.

4336

11. Ha egyszer már volt pitbullod, soha nem akarsz majd másik fajta kutyát.

556

 

hirdetés


Posztok
Random Idézet
Szükségünk van valakire, egy fölöttünk álló erőre, ami eligazítja és rendben tartja a dolgainkat. Valakire, aki mellettünk áll, ha már mindenki elhagyott. A természeti erők túlságosan hatalmasak a földi halandók számára. Erre mi kitalálunk magunknak egy hatalmat, amelyhez fordulhatunk, ha szükségünk van rá. Én nem teszek különbséget hit és babona között. Úgy látom, a kettő egy és ugyanaz. Az egyikben szabad hinni, a másikban nem. Mert ha megteszed, máglyára küldenek téves tanaidért. Mégis be kell vallanom, hogy én is Istenhez fohászkodom, ha bajba kerülök. Én is úgy teszek, mint a megtévedt lelkek, akik a halálos ágyukon hirtelen megtérnek, hogy legalább megmaradjon számukra valami. Csakhogy az én hitem nem tart sokáig. Amint biztonságban érzem magam, ismét gúnyolni kezdem az eget. Hát ilyen ingatag a viszonyom a mi Urunkhoz.
Margit Sandemo