11 dolog, amit csak a pitbullos gazdik értenek meg igazán

hirdetés


11 dolog, amit csak a pitbullos gazdik értenek meg igazán

1. A közhiedelem ellenére, miszerint a pitbull a létező legerőszakosabb és legvérengzőbb kutyafajta, valójában az egyik leghűségesebb kutyus, aki egy életen át képes feltétlenül szeretni a gazdáját.

564

2. Meglepően kevés pénzből kijön a tartásuk, mivel nagyon szívósak és szinte semmilyen betegséget nem kapnak el életük során.

5685

 

3. Bár izmos testfelépítésük nem ezt sugallná, egyszerűen imádnak bújni és a lehető legközelebb ülni hozzád a kanapén.

34

4. Néha talán túl közel is. :)

235

5. Azért valld be, mikor új helyre költöztök, a házi néninek valószínűleg azt mondod, hogy keverék kutyusod van, hogy szegényt ne törje ki a frász.

547

6. Ne vegyél/fogadj örökbe pitbullt, ha nem akarsz ÁLLANDÓAN nyalogatva lenni.

6575

7. Említettem már, hogy folyton mosolyog? És hogy ez az egyik legédesebb dolog a világon?

233

8. És hogy időről időre hatalmas ölelésekkel is megörvendeztet?

123

9. Ugyancsak a sztereotípiákat meghazudtolva, a pitbull borzalmas házőrző, mivel hajlamos a legádázabb betörőt is végignyalni és megpróbálni játékra bírni.

234

10. Mindig tudja, mikor kell bevetni a “bociszemeket”. Ekkor tutira nem tudsz neki ellenállni és mindig megússza a csínytevéseket.

4336

11. Ha egyszer már volt pitbullod, soha nem akarsz majd másik fajta kutyát.

556

 

hirdetés


Posztok
Random Idézet
Nem bízom az összegzésekben, az idő nagyvonalú kezelésében, a magabiztos elbeszélőkben, akik azt hiszik, képesek uralkodni elbeszélésük anyagán; úgy hiszem, aki azt állítja, hogy érti a történeteket, de ő maga nyilvánvalóan nyugodt, aki azt állítja, nyugodt körülmények között képes felidézni egykori érzelmeket, s úgy ír, az ostoba hazudozó. Megérteni annyi, mint remegni. Az emlékezőt magával kell ragadnia az újbóli átélésnek... Azt a szaktekintélyt csodálom, aki térdre hull az esemény előtt.
Harold Brodkey