11 dolog, amit csak a pitbullos gazdik értenek meg igazán

hirdetés


11 dolog, amit csak a pitbullos gazdik értenek meg igazán

1. A közhiedelem ellenére, miszerint a pitbull a létező legerőszakosabb és legvérengzőbb kutyafajta, valójában az egyik leghűségesebb kutyus, aki egy életen át képes feltétlenül szeretni a gazdáját.

564

2. Meglepően kevés pénzből kijön a tartásuk, mivel nagyon szívósak és szinte semmilyen betegséget nem kapnak el életük során.

5685

 

3. Bár izmos testfelépítésük nem ezt sugallná, egyszerűen imádnak bújni és a lehető legközelebb ülni hozzád a kanapén.

34

4. Néha talán túl közel is. :)

235

5. Azért valld be, mikor új helyre költöztök, a házi néninek valószínűleg azt mondod, hogy keverék kutyusod van, hogy szegényt ne törje ki a frász.

547

6. Ne vegyél/fogadj örökbe pitbullt, ha nem akarsz ÁLLANDÓAN nyalogatva lenni.

6575

7. Említettem már, hogy folyton mosolyog? És hogy ez az egyik legédesebb dolog a világon?

233

8. És hogy időről időre hatalmas ölelésekkel is megörvendeztet?

123

9. Ugyancsak a sztereotípiákat meghazudtolva, a pitbull borzalmas házőrző, mivel hajlamos a legádázabb betörőt is végignyalni és megpróbálni játékra bírni.

234

10. Mindig tudja, mikor kell bevetni a “bociszemeket”. Ekkor tutira nem tudsz neki ellenállni és mindig megússza a csínytevéseket.

4336

11. Ha egyszer már volt pitbullod, soha nem akarsz majd másik fajta kutyát.

556

 

hirdetés


Posztok
Random Idézet
Az valóban különös, mondhatni botrányos dolog, hogy a költői képzeletnek szabad mindenféle úri lakásokba hívatlanul belépni; (...) s még nem elég, hogy maga odatolakodik, hanem magával viszi egész olvasóközönségét, (...) s anélkül, hogy a háziúrnak, asszonyságnak köszönne valaki, összejárják a pompás termeket - pedig tán kesztyű sincs minden olvasó kezén -, benézegetnek minden ajtón, kihallgatják a legtitkosabb beszélgetéseket, kritizálnak, jegyzeteket tesznek látottakról és hallottakról! Ez ellen valóban valami dekrétumot kellene hozni.
Jókai Mór