Így irts szúnyogot otthon fillérekből, környezetkímélően

hirdetés


Így irts szúnyogot otthon fillérekből, környezetkímélően

Így irts szúnyogot otthon fillérekből, környezetkímélően

Mindannyian izgatottak vártuk a nyarat, ám az enyhe télnek köszönhetően a gyorsan jött meleg mellé a szúnyoginvázió is hamar érkezett, ami elég bosszantó. Íme egy megoldás, ami egész nyárra megszabadít minket ezektől a kis szörnyetegektől. :)

A csapdához pedig nem kell már, csak egy PET palack, élesztő, cukor és víz. Ezzel még a szúnyogirtótól való fulladozást is elkerülhetjük! :D A recept pedig egyszerű:

1. Szerezz egy 1,5 literes PET palackot és vágd le a tetejét
2. Önts bele 2 dl langyos vizet, 2 kanál cukrot és keverd össze.
3. Amikor kihűlt, dobj bele egy csipet élesztőt (ne keverd el!)
4. A palack tetejét tedd vissza fordítva a csapdád tetejére.
5. Egy újságpapírral tekerd körbe a palackot. Nem muszáj, de ha nem akarsz szúnyogtetemeket látni, jobb, ha megteszed.
6. Végül helyezd el egy sötét sarokban és várd az áldozatokat! :)

hirdetés


Posztok
Random Idézet
Az egyház, mint a vallási, aszketikus eszme megtestesítője, lényegét tekintve távol áll attól, hogy pártfogója és támasza legyen a megmaradni akarónak, tehát a világi műveltségnek, az állami jogrendnek, hanem épp ellenkezőleg, kezdettől fogva a legradikálisabb, mindent gyökerestül felforgató forradalmiságot írta zászlajára; hogy minden, ami magát megőrzendőnek véli, s amit a lágymelegek, a gyávák, a konzervatívok, a polgárok megőrizni próbálnak, tehát állam és család, világi művészet és tudomány mindig csak a vallásos eszme és az egyház ellenére, azzal tudatosan vagy öntudatlanul szemben állva maradtak fenn, lévén az egyház vele született törekvése és törhetetlen célja minden fennálló világi rend felbomlasztása és a társadalom újjáalakítása az eszményi, kommunista istenállam, a civitas Dei mintaképe szerint.
Thomas Mann