Így irts szúnyogot otthon fillérekből, környezetkímélően

hirdetés


Így irts szúnyogot otthon fillérekből, környezetkímélően

Így irts szúnyogot otthon fillérekből, környezetkímélően

Mindannyian izgatottak vártuk a nyarat, ám az enyhe télnek köszönhetően a gyorsan jött meleg mellé a szúnyoginvázió is hamar érkezett, ami elég bosszantó. Íme egy megoldás, ami egész nyárra megszabadít minket ezektől a kis szörnyetegektől. :)

A csapdához pedig nem kell már, csak egy PET palack, élesztő, cukor és víz. Ezzel még a szúnyogirtótól való fulladozást is elkerülhetjük! :D A recept pedig egyszerű:

1. Szerezz egy 1,5 literes PET palackot és vágd le a tetejét
2. Önts bele 2 dl langyos vizet, 2 kanál cukrot és keverd össze.
3. Amikor kihűlt, dobj bele egy csipet élesztőt (ne keverd el!)
4. A palack tetejét tedd vissza fordítva a csapdád tetejére.
5. Egy újságpapírral tekerd körbe a palackot. Nem muszáj, de ha nem akarsz szúnyogtetemeket látni, jobb, ha megteszed.
6. Végül helyezd el egy sötét sarokban és várd az áldozatokat! :)

hirdetés


Posztok
Random Idézet
Bertrand Russelnek tökéletesen igaza van, amikor azt mondja, hogy ha az ember teljes és természetes szabadságot kapna - szabadságot ettől az úgynevezett "lelkiismerettől" és moráltól -, és segítenék, hogy egy egységes és természetes lénnyé, azaz intelligenssé és értelmessé válhasson, olyanná, aki saját fénye szerint él, nem pedig mások utasításai alapján, akkor az úgynevezett vallások mind eltűnnének a földről. Én tökéletesen egyetértek vele ebben. Az úgynevezett vallások minden bizonnyal eltűnnének a föld színéről, ha az emberek nem szenvednének; akkor nem keresnék a megváltást. De Bertrand Russel továbbmegy, és azt is mondja, hogy ezzel maga a vallás tűnne el a föld színéről. Ebben nem értek vele egyet. Az úgynevezett vallások eltűnnek, de épp azért, mert az úgynevezett vallások eltűntek, végre, első ízben megjelenhet a valódi vallás. Nem lesznek keresztények, nem lesznek hinduk, nem lesznek mohamedánok - és csak ekkor jelenhet meg egy újfajta vallásosság a földön. Akkor az emberek saját tudatuk szerint fognak élni.
Osho