Disney mesék 10 megválaszolatlan kérdései – Te tudod a választ?

hirdetés


Disney mesék 10 megválaszolatlan kérdései – Te tudod a választ?

DisneyLogo

Talán mindenki (főként a lányok) imádják a Disney meséket, hiszen egy igazi álomvilágba csöppenhetünk mesenézés közben. Persze a történet általában szépen fel van építve, hogy ne maradjon az emberben kérdőjel, ám összegyűjtöttünk 10 érdekességet, amire nem hiszem, hogy bárki tudná a választ. :)

d1

Hamupipőke, a cseléd vajon miért nem próbált meg soha elszökni?

d2

Rapunzelnek hogy nem húzta a fejét az a rengeteg haj? Biztosan súlyos lehetett.

d3

Hogy-hogy nem tudott a Szörny villával enni, mikor valójában ember volt?

d4

Miért nem lehetett simán csak meghívni szerencsétlen javasasszonyt arra a keresztelőre?

d5

Hogyan festi ki körmeit Ursula a víz alatt?d6

Miért nem nézte a herceg gyagyásnak Arielt, mikor a villával kezdett el fésülködni?

d7

Hogy nem csapta ki a biztosítékot Arielnél, mikor az esküvőjén tengeri herkentyűket szolgáltak fel? Hiszen köztük nőtt fel…

d8

Hogy tudott Pocahontas John Smith-szel kommunikálni, mikor elvileg ő volt az első angol ember, akivel valaha találkozott?

d9

Miért van az, hogy egyes játékok tudnak beszélni, a többiek meg nem?

d10

Anita és Szörnyella elvileg akkor egyidősek? És miért barátok? Szörnyella elég bunkó.

hirdetés


Posztok
Random Idézet
Az egyház, mint a vallási, aszketikus eszme megtestesítője, lényegét tekintve távol áll attól, hogy pártfogója és támasza legyen a megmaradni akarónak, tehát a világi műveltségnek, az állami jogrendnek, hanem épp ellenkezőleg, kezdettől fogva a legradikálisabb, mindent gyökerestül felforgató forradalmiságot írta zászlajára; hogy minden, ami magát megőrzendőnek véli, s amit a lágymelegek, a gyávák, a konzervatívok, a polgárok megőrizni próbálnak, tehát állam és család, világi művészet és tudomány mindig csak a vallásos eszme és az egyház ellenére, azzal tudatosan vagy öntudatlanul szemben állva maradtak fenn, lévén az egyház vele született törekvése és törhetetlen célja minden fennálló világi rend felbomlasztása és a társadalom újjáalakítása az eszményi, kommunista istenállam, a civitas Dei mintaképe szerint.
Thomas Mann