Disney hercegnők és horoszkópok – Te melyik vagy?

hirdetés


Disney hercegnők és horoszkópok – Te melyik vagy?

1. Vízöntő – Mulan
Melegszívű, emberbarát, és jó modorú, ugyanakkor független, akaratos és kiszámíthatatlan. Vagyis igazi csodabogár. Rendkívül idealista – gyakran megfordul a fejében az a gondolat, hogy meg kellene menteni a világot. Inkább az eszére hallgat, mint a szívére, ezért legtöbbször a realitások talaján mozog.

118
2. Halak – Pocahontas
Érzékeny, együtt érző, intuitív, fantáziadús és egy kicsit titokzatos. Életében nagy megpróbáltatásokban van része, de ezek nem törik meg, és szerencsésen kerül ki a konfliktushelyzetekből. Önfeláldozóssága nem ismer határokat, az emberekhez általában megértéssel és szeretettel közeledik.

28
3. Kos – Merida
A Kos temperamentumos, dinamikus, értelmes és szellemes. Cselekedetei mindig nagyon határozottak, és ösztönösek, ám kicsit hajlamos uralkodni másokon. Bátran vállal kockázatot, kedveli a kihívásokat. Állandóan mozgásban van, nem képes elviselni a tehetetlenséget, és az unalmat.

34
4. Bika – Csingiling
Makacsság, vidámság, következetesség jellemzi. Mindig eléri, amit akar. Derekasan tűri a megpróbáltatásokat, de ha egyszer betelik nála a pohár, indulatainak semmi nem szab határt. Rendkívül szeret birtokolni, és érzelmi biztonsága is csak úgy alakul ki, ha magáénak tudhatja kedvesét.

46
5. Ikrek – Ariel
E jegy szülöttje nyugtalan, mozgékony, gyors észjárású és kíváncsi. Gyorsan és könnyen tanul, hatalmas tudásszomjjal rendelkezik. Állandó mozgásban van, szereti a változatosságot, a kalandot. Ám mindezek ellenére sokszor határozatlan, és nehezen éli meg a kudarcokat.

56
6. Rák – Hófehérke
Türelmes, kedves, rendkívül család- és otthonszerető. Ám sajnos sokszor túl érzékeny, többnyire könnyen befolyásolható, és ezért élete során elég sok csalódáson megy át.

65
7. Oroszlán – Jázmin
Bátor, erős és nagyvonalú. Szeret szerepelni, és középpontban lenni, lételeme, hogy elismerjék, és felnézzenek rá. Céltudatos, szereti maga irányítani a dolgokat.

75
8. Szűz – Hamupipőke
Gyakorlatias, racionális, könnyen tanul. Szorgalmas, és fontos számára, hogy mindig hasznosan tevékenykedhessen. Jószívű, szívesen segít másokon, akár ellenszolgáltatás nélkül is. Ezzel szemben arra számít, hogy – ha neki is segítségre lesz szüksége – akkor viszonozni fogják segítőkészségét. Szereti a tisztaságot.

83
9. Mérleg – Belle
Szeretetre méltó és népszerű. Könnyen barátkozik. Számára a legfontosabb a kiegyensúlyozottság. éppen ezért a vitákat, veszekedéseket, agresszivitást egyáltalán nem kedveli, és kerüli is a konfliktushelyzeteket. Nagyon nehezen hoz döntéseket, gyakran teljesen döntésképtelen.

95
10. Skorpió – Aranyhaj
Szenvedélyes, erős akaratú, határozott és elszánt. Mindig küzd, és céljai elérésében végtelenül kitartó. Sokszor önfejű. Ritkán adódik olyan helyzet, amiből ne tudna felállni, és továbbfolytatni útját. Általában könnyen hoz döntéseket, és az élet minden területén megállja a helyét.

103
11. Nyilas – Anna
Becsületes, őszinte, megértő, és emberszerető. Nehezen feltételezi egy barátról, hogy hamis. Ez azért van, mert azt hiszi, hogy mindenki olyan becsületes és nyíltszívű, mint ő. Lételeme a szabadság és a függetlenség, de ha megtalálja élete párját, akkor hűséges, és a végletekig kitart mellette.

119
12. Bak – Tiana
Kedves, józan gondolkodású, megfontolt, és anyagias beállítottságú. Döntéseit igazságosan hozza meg, ugyanakkor nem befolyásolható. Nehezen viseli a változásokat. A vagyonszerzés számára hatalmas öröm, és vigyáz is vagyonára. Nem szereti két kézzel szórni a pénzt, inkább kétszer meggondol egy kiadást, minthogy egyszer felelőtlenül költekezzen.

124

hirdetés


Posztok
Random Idézet
Írni sokféleképpen lehet. Van, aki egy szobában ül és ír, nem csinál semmi mást. Ezek boldogok. (...) Aztán vannak, akik úgy forgatják a tollat, mint a tőrt és kardot, vérrel írnak. (...) Ezek az írók, akiknek az írás csak eszköz, mert meg akarják változtatni a világot, ezek a boldogtalan írók, akik hatalmasok, mert van szellemük és erejük, de nincs bennük csend és áhítat, s ezért boldogtalanok. Ezek, akik le tudnak döfni egy szóval egy királyt, vagy a világrendet, de nem tudják kifejezni azt, ami az élet titkosabb értelme, az elragadtatást, hogy itt élünk a földön, a boldogságot, hogy nem vagyunk egyedül.
Márai Sándor