Megdöbbentő igazságok a macskák viselkedési szokásairól – Valójában mit miért csinálnak?

hirdetés


Megdöbbentő igazságok a macskák viselkedési szokásairól – Valójában mit miért csinálnak?

1. Ugrás előtt az égnek emeli a hátsóját, és billegeti:
A “szakértők” szerint: ezzel a mozgással pozicionálják magukat a tökéletes támadáshoz.
A megdöbbentő igazság: a macskáknak műholdas jeladó van a fenekükben, amit rendszeresen újra kell kalibrálni, hogy fenntarthassák a kapcsolatot anyabolygójukkal.

190
2. Ide-oda gurulnak a szőnyegen:
A “szakértők” szerint: a cica játszani hív téged.
A megdöbbentő igazság: kínai kaját evett, és vonaglik a fájdalomtól. Ne adj neki több csípős csirkét!

229
3. A macskád rád pislog:
A “szakértők” szerint: ha rád néznek, és lassan becsukják a szemüket, majd újra kinyitják, az a bizalom jele.
A megdöbbentő igazság: a cicád szeme túl érzékeny a fényre, és azt akarja veled közölni, hogy ideje lenne már egy új Ray Bant venned neki. Mert ízlése is van.

327
4. Az arcodba tolja a fenekét:
A “szakértők” szerint: egymás fenekének szaglása teljesen normális a macsekok között, ez annyit jelent, mintha azt mondaná neked, szia, meg szeretnélek ismerni.
A megdöbbentő igazság: a macskád épp most nyalogatta magát tisztára, és el akar vele dicsekedni. Mondd neki, hogy “szép fenék cica, szép munkát végeztél”, és abba fogja hagyni.

420
5. Tökéletes kör alakban alszik:
A “szakértők” szerint: így tudja a legjobban megőrizni a testmelegét.
A megdöbbentő igazság: az idő ciklikus, és ezt a macskáknál senki sem tudja jobban. Ha egy macskát ilyen alakban látsz aludni, az azt jelenti, hogy a világ hamarosan véget ér, és átadja a helyét valami nagyobbnak és sokkal borzalmasabbnak.

518
6. Dagaszt a mancsaival:
A “szakértők” szerint: újszülöttként így préselték ki a tejet a mamájuk emlőiből, ebből a korukból maradt meg ez a szokás. Alvás előtt még néha ösztönösen dagasztani kezdenek.
A megdöbbentő igazság: A macskád meglátott egy főzősulis hirdetést, és szeretne pitét sütni. Elő azzal a pénztárcával!

618
7. Úgy ül, mint egy vekni kenyér:
A “szakértők” szerint: azért húzza maga alá a mancsait, mert így érzi magát biztonságban, és így tudja megtartani a testhőmérsékletét.
A megdöbbentő igazság: a macskád meg van sértődve rád, amiért nem írattad be a főzősuliba, és most úgy próbál meg lelkiismeret furdalást kelteni benned, hogy úgy fekszik, mintha egy vekni kenyér lenne.

719
8. Felemeli az egyik lábát mosakodás közben: A “szakértők” szerint: így tudja magát a leghatékonyabban tisztára nyalogatni.
A megdöbbentő igazság: Felejtsd el a főzősulit, most éppen csellózni szeretne. Ez már kicsit drágább mulatság lesz, látod, jobban jártál volna, ha beíratod abba az iskolába.

816
9. A pociját mutatja neked:
A “szakértők” szerint: a fedetlen has a bizalom jele.
A megdöbbentő igazság: ez egy csapda, nehogy bedőlj neki! Tudja, hogy nem tudsz ellenállni, és meg akarod majd simogatni, de amint hozzáérsz, rád fog támadni, és biztos, hogy elkapja a kezed.

916
10. Hatalmasra nyitott szemekkel bámul a semmibe:
A “szakértők” szerint: a macskák érzékei nagyon fejlettek. Valószínűleg egy bogarat látott, vagy egy porszemet.
A megdöbbentő igazság: szörnyű, csupasz démonok érkeztek a mi dimenziónkba, és csak a macskák látják őket. Fuss az életedért!

1013
11. Dobozban alszik:
A “szakértők” szerint: az ilyen zárt terekben, ahol semelyik irányból nem érheti őket meglepetés, biztonságban érzik magukat.
A megdöbbentő igazság: a macskád épp most megy át egy kapuzárási pánikon. Azért ül a dobozban, mert szerinte egy mozambiki utazás igazán jó lenne a látóköre szélesítésére. Ragaszd le a dobozt, és irány a légiposta!

1118
12. Amikor rád kapaszkodik, és harapdál:
A “szakértők” szerint: a macskák egyszerűen így játszanak.
A megdöbbentő igazság: a macskád fejlett érzékeivel észrevette, hogy a karodba egy microchipet ültetett a kormány, ami épp készül megsemmisíteni önmagát, így azonnal el kellett távolítani. Próbálj meg pihenni és megnyugodni, a macska épp megmenti az életed.

1214
13. Az ablakban ücsörög és beszélget a madarakkal:
A “szakértők” szerint: a csevegés egy vadászatot megelőző mozzanat.
A megdöbbentő igazság: a macskád igazából egy madár, és szeretne a többi madár haverjával lógni. Hogy nem vetted észre, hogy madarat hoztál haza macska helyett? De bolond vagy.

1315
14. A számítógépeden trónol, amikor dolgoznod kéne:
A “szakértők” szerint: a macskák imádják a meleg helyeket, és a bekapcsolt laptop jó meleg.
A megdöbbentő igazság: a macskád pontosan tudja, naponta hányszor nézegeted az exed profilját, és úgy döntött, hogy ideje véget vetni ennek a szánalmas viselkedésnek, így közbeavatkozott.

1415
15. Egyszerűen sehol sem találod, akármennyit is keresed:
A “szakértők” szerint: nagyon ügyesen el tudnak rejtőzni, valószínűleg mégsem nézted meg mindenhol.
A megdöbbentő igazság: kevesen tudják, de a macskák időutazók. A tiéd valószínűleg valahol a feudális Kínában vadászgat. Nyugi, idővel haza fog jönni (valószínűleg).

1513

hirdetés


Posztok
Random Idézet
A józanul ítélők előtt mindig bizonyos lesz, hogy az emberi lélekbe bele van vésve az istenség érzete, melyek kitörölni sohasem lehet. Sőt hogy az istenség létezéséről táplált meggyőződés mindenkivel vele születik és mintegy a velőkbe van rejtve, bőséges bizonyíték erre éppen az istentelenek makacssága, akik bármennyire tusakodjanak is, mégsem tudják megszabadítani magukat az Isten félelmétől... Mert a világ, (...) amennyire tőle függ, igyekszik az Istennek minden benne levő ismeretét kiirtani s imádását mindenképpen megrontani. Csak azt állítom, hogy midőn az ostoba megátalkodottság, melyet az istentelenek az Isten megvetése céljából magukra erőltetnek, lelkükben sorvadoz: él és lépten-nyomon előtör az istenségek érzete, melyet oly igen óhajtanak magukból kioltani. Ezekből világos, hogy Isten ismerete nem oly tudás, melyet csak az iskolában tanulunk, hanem oly ismeret, mely anyánk méhétől fogva mindig velünk van.
Kálvin János