8 megdöbbentő komment! – Emberek, aki biztosan lustább, mint te

hirdetés


8 megdöbbentő komment! – Emberek, aki biztosan lustább, mint te

8 megdöbbentő komment! - Emberek, aki biztosan lustább, mint te

Úgy érzed hasadra süt a nap és semmi hasznodat nem veszik nap mint nap? Szeretsz lustálkodni és sokat pihenni? Ne aggódj, most bemutatunk nektek 8 kommentelőt, akik a redditen válaszoltak arra a kérdésre, ki mennyire lusta. Ha mégis magadra ismernél, lehet, hogy kicsit össze kéne szedned magad. :D

1. Autóval mentem iskolába. Az órám a 3. emeleten volt, de a lift elromlott. Inkább hazamentem.

lusta1

2. Nem én, az egyik haverom feküdt az ágyban egyik reggel. Kipiszkált valamit az orrából, és mivel nem tudta hirtelen hova tenni – inkább visszatette az orrába.

lusta2

 

3. Felhívtam az éttermet, hogy küldjék a pincért az asztalunkhoz.

lusta3

4. A távirányító fél méterre volt tőlem, úgyhogy inkább letöltöttem egy alkalmazást a mobilomra, amivel át lehet kapcsolni a tévét.

lusta4

5. Egyszer 2 órán keresztül néztem egy műsort, amiben antik tárgyak becsléséről volt szó, mert miközben váltogattam a csatornákat, a macskám pont a tévé szenzora előtt aludt el.

lusta5

6. Letöltöttem a filmet, mert lusta voltam felmenni a DVD-ért az emeletre.

lusta6

7. Nem volt tiszta tálam a műzlimhez, ezért beletettem egy darab fóliát az egyik koszosba, és abból ettem meg. Mikor végeztem, eldobtam a fóliát. Másnap megcsináltam ugyanezt.

lusta7

8. Volt egy olyan lámpám, amit tapsolással lehetett fel-lekapcsolni. Utáltam tapsolni és készítettem róla egy hangfelvételt, amit később beállítottam billentyűkombinációnak.

lusta8
8 megdöbbentő komment! – Emberek, aki biztosan lustább, mint te

hirdetés


Posztok
Random Idézet
Minden írásom úgyszólván benső megbízatás; mind sorsszerű kényszer hatására jöttek létre. Amit írtam, belülről támadott rám. Szóhoz juttattam az engem mozgató szellemet. Soha nem számítottam arra, hogy írásaim nagy visszhangra lelnek. Kortársi világom kompenzációját képviselik mind, és ki kellett mondanom, amit senki sem akar hallani. Ezért éreztem magamat, helyzetemet, kivált eleinte, olyan reménytelennek. Tudtam, hogy az emberek elutasítóan reagálnak majd, mert nehéz dolog a tudatos világ kompenzációját elfogadni. Ma kijelenthetem: valóságos csoda a sikerem, több, mint amire valaha is számítottam. De a fő dolognak mindig azt tartottam, hogy kimondtam, amit ki kellett mondanom. Úgy érzem, megtettem, ami tőlem tellett. Ez persze lehetett volna több és jobb is, de nem az én képességem szerint.
Carl Gustav Jung