8 megdöbbentő komment! – Emberek, aki biztosan lustább, mint te

hirdetés


8 megdöbbentő komment! – Emberek, aki biztosan lustább, mint te

8 megdöbbentő komment! - Emberek, aki biztosan lustább, mint te

Úgy érzed hasadra süt a nap és semmi hasznodat nem veszik nap mint nap? Szeretsz lustálkodni és sokat pihenni? Ne aggódj, most bemutatunk nektek 8 kommentelőt, akik a redditen válaszoltak arra a kérdésre, ki mennyire lusta. Ha mégis magadra ismernél, lehet, hogy kicsit össze kéne szedned magad. :D

1. Autóval mentem iskolába. Az órám a 3. emeleten volt, de a lift elromlott. Inkább hazamentem.

lusta1

2. Nem én, az egyik haverom feküdt az ágyban egyik reggel. Kipiszkált valamit az orrából, és mivel nem tudta hirtelen hova tenni – inkább visszatette az orrába.

lusta2

 

3. Felhívtam az éttermet, hogy küldjék a pincért az asztalunkhoz.

lusta3

4. A távirányító fél méterre volt tőlem, úgyhogy inkább letöltöttem egy alkalmazást a mobilomra, amivel át lehet kapcsolni a tévét.

lusta4

5. Egyszer 2 órán keresztül néztem egy műsort, amiben antik tárgyak becsléséről volt szó, mert miközben váltogattam a csatornákat, a macskám pont a tévé szenzora előtt aludt el.

lusta5

6. Letöltöttem a filmet, mert lusta voltam felmenni a DVD-ért az emeletre.

lusta6

7. Nem volt tiszta tálam a műzlimhez, ezért beletettem egy darab fóliát az egyik koszosba, és abból ettem meg. Mikor végeztem, eldobtam a fóliát. Másnap megcsináltam ugyanezt.

lusta7

8. Volt egy olyan lámpám, amit tapsolással lehetett fel-lekapcsolni. Utáltam tapsolni és készítettem róla egy hangfelvételt, amit később beállítottam billentyűkombinációnak.

lusta8
8 megdöbbentő komment! – Emberek, aki biztosan lustább, mint te

hirdetés


Posztok
Random Idézet
Kicsit fura talán, hogy a verset élőlénynek nevezem - bár ki tudja? Az élőlény általánosabb fogalom, mint az ember, márpedig a verset nem sérthetem meg azzal, hogy embernek nevezem. Igen, a vers sokkal több, sokkal rejtelmesebb, mint az ember. Nem is nevezem verseim gügyögőn "gyermekeimnek", "szülötteimnek". Tanítóim, parancsolóim ők, és éppen annyira másoké (azon nagyon-nagyon keveseké, akik elfogadják őket), mint az enyéim. Alattuk nevem csak az első találkozást jelzi számomra - és mások számára.
Lelkes Miklós